De Aldi aan de Beestenmarkt is maandagmiddag overvallen


Aldi supermarkt en geldtransportwagen overvallen

De overvallers hadden het gemunt op een geldtransport die bij de supermarkt aanwezig was. Twee personen waren bij de overval betrokken. Een geldloper is gewond geraakt en inmiddels ook al in het ziekenhuis opgenomen. Ook in de supermarkt zelf is een caissière overvallen.

De twee overvallers verdwenen na de overval op een scooter. Getuigen kunnen bellen met de politie op 0900 – 8844. Over de aard van de verwondingen van de geldloper en of er iets is buitgemaakt zijn nog geen mededelingen gedaan. De politie is bezig om mensen te ondervragen en de supermarkt is gesloten.


Over Salland TV

x

Check Also

Hans de Vroome Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Hans de Vroome is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. ...