Er zijn opnieuw plannen voor een bungalowpark op het terrein van de voormalige camping Temminkstuw in Bathmen.

Plannen voor bungalowpark langs de Schipbeek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deventer zijn positief over het plan van ontwikkelaar Collage Vastgoed om aan de Schipbeek ruim veertig recreatiewoningen te realiseren. Al jaren wordt er gesproken over de bouw van vakantie-huisjes op het verlaten terrein.

Het bestemmingsplan moet overigens wel worden aangepast om het bungalowpark mogelijk te maken. Het lijkt er op of het college alweer aan het werk is geslagen. Het volgende staat te lezen op de website van de projectontwikkelaar.

Parc Bronsgaerde in Bathmen
In het uitgestrekte Overijsselse land aan de voet van het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug ligt Parc Bronsgaerde. Op dit park worden binnenkort schitterende kavels aangeboden met afmetingen van ongeveer 500 m2 voor de plaatsing van uw eigen luxe chalet bungalow. In het uitgebreide bouwprogramma stelt u zelf de bouw van uw luxe chalet bungalow samen.

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...