Op maandag 22 september 2008 trof de politie in een bedrijfspand aan de Beukvenne in Nieuw Heeten een grote hennepkwekerij aan. De zaak ligt nu bij het Openbaar Ministerie omdat de verantwoordelijken door de politie zijn aangehouden.

Onderzoek naar Hennepkwekerij Nieuw Heeten is afgerond

Naar aanleiding van deze vondst stelde het politieteam Salland een onderzoek in. Dat onderzoek werd vrijdag 13 februari afgerond. Het onderzoek leidde naar een 40-jarige man, een 32-jarige man en een 26-jarige man uit Almelo en een 25-jarige man uit Winschoten. Zij werden gehoord als verdachte.

De vier bovengenoemde personen worden verdacht van illegale hennepkweek en diefstal van stroom. Tot slot werd een 30-jarige man uit Groningen aan de tand gevoeld. Hij wordt verdacht van diefstal van stroom. Het Openbaar Ministerie beslist over verdere afhandeling van deze zaak.

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...