Bij een grote verkeerscontrole op de A1 bij parkeerplaats Lucasgat zijn negentien personen aangehouden.

Verkeerscontrole op de A1 bij parkeerplaats Lucasgat

De verkeerscontrole werd donderdagavond tussen 22.30 en 04.30 uur uitgevoerd. In voertuigen trof de politie onder meer anabole steroïden, 20.000 euro cash, valse rijbewijzen en identiteitsbewijzen, een ploertendoder, inbrekerswerktuig, onverzekerde auto’s en onvoldoende gekoelde snacks aan. De man die de anabole steroïden vervoerde, bleek ook een belastingschuld van 170.000 euro open te hebben staan.

De belastingdienst vorderde 3 auto’s. De Duitse politie trof ook nog een Nederlander die 3 jaar en 10 maanden gevangenisstraf in Duitsland tegoed had. In beide richtingen is gecontroleerd op het gebruik van alcohol en andere overtredingen. Twee chauffeurs hadden teveel gedronken, 212 reden harder dan toegestaan. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 171 kilometer per uur. In 64 gevallen is proces-verbaal opgemaakt voor ‘lichte’ overtredingen.

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...