De provincie heeft een zes-punten plan gepresenteerd om de gevolgen van de kredietcrisis in Overijssel te beperken.

6-stappenplan voor de Provincie Overijssel

Om dat uit te voeren, trekt de provincie 15 miljoen euro uit. Dat geld wordt ondermeer gestoken in het opzetten van mobiliteitscentra. Deze centra moeten werkzoekenden zo snel mogelijk weer aan een nieuwe baan helpen.

Er komt ook geld voor de recreatiesector. De provincie bestuurders verwachten dat veel mensen vanwege de crisis dit jaar in eigen land op vakantie gaan. De provincie probeert daarom in de Overijsselse recreatiesector extra banen te creëren. Ook de 2,5 miljoen euro die de provinciale heeft uitgetrokken om kleine bedrijven te helpen bij het afsluiten van leningen is verwerkt in het plan.

Over Salland TV

x

Check Also

Inbreng telers gevraagd voor toekomst Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw

Het Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw is een netwerk van en voor akkerbouwers. Het ...