De “burgemeester” van Het Grote Kerkhof ontving uit handen van wethouder Andries van den Berg de Deventer Promotieprijs 2008. Reeds jaren is de heer Bouwmeester een soort ambassadeur van het Grote Kerkhof en in de praktijk is hij ook een echte ambassadeur voor de stad.

 

Johan Bouwmeester verovert Promotieprijs

De heer Bouwmeester heeft helpende handen bij de grote jaarlijkse boekenmarkt, de kerstmarkt in de Lebuïnuskerk en deelt ook regelmatig folders over Deventer uit op het Grote Kerkhof. Deventer burgemeester Andries Heidema hield een erg lange speech over een “beleef bibliotheek”, Deventer stadsdichter Jos Paardekooper liet alle aanwezigen in de Lebuïnus bulderen van het lachen met het nieuwe woord “Werk-stadhuis”. Direct daarna werd de heer Bouwmeester door de aanwezigen zeer hartelijk gefeliciteerd.

Wethouder Andries van den Berg reikt de jaarlijkse prijs uit aan de heer Bouwmeester.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...