Er hebben al negen mensen een gedicht ingestuurd waarmee ze meedingen naar de titel van dorpsdichter van de gemeente Raalte.

Word dorpsdichter Raalte van het jaar

PR-medewerkster Gerda Westinga van de bibliotheek Raalte is hartstikke blij met dat aantal, omdat de inschrijfperiode nog loopt tot 4 januari. Een van de negen dichters van wie bekend is dat hij zich genomineerd heeft, is Ries Wink afkomstig uit Heino, die ook onlangs de bundel “emoties” uitbracht. Naast hem nog acht anderen, waaronder een aantal opvallende namen. Na 4 januari zal een jury vijf gedichten en hun schrijvers nomineren voor de eindronde.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...