Vrijdagavond is een supermarkt aan de Beestenmarkt overvallen.

Overval supermarkt Beestenmarkt

Een man dook na sluitingstijd op in het magazijn van de winkel en bedreigde het personeel met een vuurwapen. Hij eiste geld en verliet met een onbekend geldbedrag de winkel via de achterzijde. Het gaat om een man van circa 35 jaar met een donker getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 m lang en droeg een donkere, wollige pet/muts met omgeslagen rand. Verder droeg hij een donkere jas en spijkerbroek en zwarte schoenen met zilvergrijze elementen. De man had een rode plastic tas en een gele tas bij zich.

De politie zoekt getuigen en verzoekt te bellen met 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Doe mee en win gratis toegangskaarten voor Julianatoren!

Van 8 tot en met 14 juni 2015 geven we iedere dag ...