De SP fracties in Zwolle en Raalte noemen de vertrekregeling die is getroffen met de ex-directeur van het Wezo in Zwolle “absurd” en “buitenproportioneel”.

Dure vertrekregeling voor WEZO directeur

Deze ex-directeur blijft nog gewoon even twee jaar op de loonlijst staan, tot hij met vervroegd pensioen gaat. De SP vraagt zich af of het gezien de financiële positie van de Wezo gerechtvaardigd is om iemand langdurig door te betalen zonder dat daar een tegenprestatie in de richting van het bedrijf tegenover staat. De fracties stellen vragen over de kwestie aan de bestuurders in Zwolle en Raalte. Een van de vragen is of er ook mogelijkheden zijn voor vrijwillig vervroegd pensioen met doorbetaling voor de werknemers die in dienst zijn bij de Wezo.

Over Salland TV

x

Check Also

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in Buitenzwembad De Tippe

Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De ...