Woensdagochtend tussen 07.30 uur en 07.45 uur is een 17-jarig meisje met geweld beroofd van haar portemonnee.

17-jarig meisje met geweld beroofd van portemonnee

Het meisje liep op de Julianalaan in Olst richting het station, toen twee mannen van circa 21 jaar haar achterop kwamen lopen. Zij plaatsten opmerkingen en gebruikten geweld. Zij kreeg zij onder andere vier harde klappen in haar gezicht van één van de mannen terwijl de andere man haar vasthield.

De mannen gingen er vandoor richting station. Het gaat om twee getinte mannen van ongeveer 21 jaar oud, één man is circa 1.80 meter lang, met een breed postuur, en een zwarte glimmende jas met capuchon. Hij droeg een blauwe spijkerbroek. De tweede man is ongeveer 1.95 meter lang, heeft een slank postuur en had stoppeltjes op zijn kin. Deze man droeg een lichtgrijze jas met capuchon. Ook hij had een blauwe spijkerbroek aan, en droeg witte sportschoenen. Beide mannen spraken gebrekkig Nederlands.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen, personen die vlak voor of na de beroving iets opvallends hebben gezien en met personen die aanslaan op de signalementen van de verdachten. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar het politieteam Salland of anoniem via bel M., 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Magazine in het teken van de N35 in Mariënheem

Vanavond wijden we in de uitzending van Salland Magazine aandacht aan de ...