GAE is er niet in geslaagd om De Graafschap van de titel af te houden.

Doetinchem – De Graafschap-Go Ahead Eagles (3-2)

De Deventer mannen verloren in Doetinchem met 3-2 van De Graafschap, dat drie wedstrijden voor het einde van de competitie nu al de kampioen is van de Jupiler League. GAE leek lange tijd het feest te voorkomen in Doetichem. Want Kieftenbeld en Reimerink brachten GAE na een kwartier al op 0-2.

Maar na rust sloeg De Graafschap terug. Bargas bracht de stand op 1-2 en in de laatste tien minuten zorgden Wormgoor en Nalbantoglu voor de 3-2 overwinning van De Graafschap. Beide doelpunten vielen uit standaard- situaties. In de slotminuut kreeg Remko Pasveer rood nadat hij Nalbantoglu een duw verkocht. GAE blijft derde geplaatst in de Jupiler League.